Slimme oplossing op het gebied van (fris)dranken

 17-7-2020

Lees gauw verder.... wij hebben een complete oplossing op het gebied van (fris)dranken!

Binnen leisure-outlets is dranken een hele grote omzetbrenger. Wil je meer rendement uit je koeling? 
De vraag verandert en het is belangrijk dat je assortiment aansluit bij de wensen van je bezoekers. Niet meegaan met de ontwikkelingen is omzet missen! Quality Time heeft de ideale opstelling voor in jouw verkooppunt:

HET JUISTE ASSORTIMENT + DE JUISTE PRESENTATIE = OPTIMAAL RENDEMENT & TEVREDEN KLANTEN

Slimme oplossingen, makkelijk geregeld.
Quality Time heeft in samenwerking met haar drankenpartners een aantal modules ontwikkeld die in elke Leisure outlet extra omzet en rendement opleveren! Ook fijn: we helpen en ontzorgen je bij elke stap.

Module 1: Het totaalpakket: een compleet gevuld presentatiemeubel!

Wat krijg je?
1. Een compleet gevulde koelkast. De koelkast lease of koop je eenvoudig via Quality Time of mogelijk kom je in aanmerking voor een koelkast in bruikleen. De vulling van de koelkast – op basis van ons advies en met jou afgestemd – is inbegrepen.

2. En om te zorgen dat jouw klanten weten wat je verkoopt krijg je van ons een handige menukaart die ook advies geeft over wanneer je welke drankje het best kan drinken. Zo geef je advies en help je je barpersoneel èn bezoekers.

3. Twee keer per jaar ontvang je promotiematerialen die bepaalde merken en producten extra onder de aandacht brengen en die jou helpen meer omzet te maken met deze producten.

4. Advies en praktische hulp van onze coaches. De koelkast wordt gevuld afgeleverd en geïnstalleerd en de menukaart wordt op een goede plek voor je opgehangen.

Hoe werkt het?

De startvoorraad en de materialen worden geleverd via Quality Time. Verder bestel je gewoon bij je eigen grossier/groothandel als je bepaalde producten wilt bijbestellen.

Kosten:
Totaalpakket frisdranken + koelkast voor €750,-. Voor dit bedrag krijg je een koelkast ter waarde van €750,-, een totaalpakket frisdranken t.w.v. €400,- inkoopwaarde en tevens gratis bijbehorend promotiemateriaal.

Module 2: Je eigen koelkast goed gevuld.

Wat krijg je?
Behalve de koelkast – want die heb je al – regelen we voor jou een startpakket waarmee jouw koelkast optimaal gevuld is. Dus een pakket producten om meteen het juiste assortiment compleet te hebben, de menukaart, ondersteunende communicatie-materialen en ons advies en hulp.

Hoe werkt het?

Het pakket producten EN de communicatie-materialen worden geleverd via Quality Time.

Kosten:

Je betaalt de kosten die je gewend bent bij je eigen groothandel. Ook krijg je 2 GRATIS tray’s Chaudfontaine meegeleverd.

Heb je je (fris)dranken al op orde, maar sta je open voor aanvullingen die je helpen besparen of meer rendement opleveren? Hieronder enkele modules die wellicht bij jouw situatie passen:


Module 3 - Sterke koffie, sterk merk
Starbucks is een merk met heel veel aantrekkingskracht. En de Iced Coffee van Starbucks is een enorm interessante toevoeging aan je assortiment. Presenteer het goed in de speciale Starbucks-koeling en je zal zien dat het uitstekend verkoopt. Zien = kopen gaat in dit geval zeker op!

Module 4 - Omzet met vleugels
Wordt 2020 het jaar van Max Verstappen? Winst op Zandvoort misschien? Hoe dan ook, Red Bull mag niet ontbreken in jouw verkooppunt! Met een opvallende koeling presenteer je Red Bull en Red Bull Sugarfree optimaal. Gebruik onze “Goed drinken!”-poster om je bezoekers uit te leggen wanneer ze het beste welk drankje kunnen drinken.

Meer weten of meteen aan de slag?

Neem contact op met de Quality Times-coaches! Tel: 085-0290056.Doe mee, zet de eerste stap en haal alles uit de (koel)kast!Quality Time ® 2021    Contact    Algemene voorwaarden    Juridisch    Privacyverklaring    Cookiebeleid