Slimme oplossing op het gebied van tussendoortjes

 17-7-2020

Lees gauw verder.... wij hebben een complete oplossing op het gebied van tussendoortjes!

Iets lekkers kan altijd tussendoor. Op alle plekken waar veel mensen komen. Tussendoortjes zijn net als (fris)dranken en snacks belangrijke omzetbrengers in het verkooppunt. Belangrijk dus voor het rendement van je verkooppunt! Als Quality Time werken we al een ruime tijd samen met de merken van Mars, Pepsico en Haribo en weten we wat Nederland graag tussendoor eet!

Belangrijk bij dit assortiment is presentatie. In veel gevallen is het eten van een tussendoortje een impulsbeslissing. Zien = kopen! Daarom geldt:

HET JUISTE ASSORTIMENT + DE JUISTE PRESENTATIE = OPTIMAAL RENDEMENT & TEVREDEN KLANTEN

Slimme oplossingen, makkelijk geregeld.
Quality Time heeft een aantal oplossingen ontwikkeld die in elk verkooppunt passen en die voor elke Leisure outlet extra omzet en rendement opleveren! Ook fijn: Quality Time helpt en ontzorgt je bij elke stap.

Module 1: Het totaalpakket: een compleet gevuld presentatiemeubel!

Wat krijg je?
1. Een compleet gevuld presentatiemeubel. Het meubel krijg je van Quality Time in bruikleen en de startvoorraad leveren we meteen mee! Hiermee heb je alle hardlopers meteen in jouw verkooppunt, verantwoorde alternatieven EN de beste manier van presenteren. Dit duurzame meubel van transparante kubussen is flexibel op te bouwen en past altijd.

2. En om te zorgen dat jouw klanten weten wat je verkoopt krijg je van ons een handige menukaart en barkaarten. 

3. Twee keer per jaar ontvang je promotiematerialen die bepaalde merken en producten extra onder de aandacht brengen en die jou helpen meer omzet te maken met deze producten.

4. Advies en praktische hulp van onze coaches. Het meubel wordt gevuld en geplaatst en de menukaart wordt op een goede plek voor je opgehangen.

Hoe werkt het?
De startvoorraad en de materialen worden geleverd via Quality Time. Verder bestel je gewoon bij je eigen grossier/groothandel als je bepaalde producten wilt bijbestellen.

Kosten:
Betaal in twee termijnen! De totale prijs is € 275,- Betaal nu €150,- en ontvang in december een factuur van ons voor de overige 125,- euro. Beide betalingen zijn exclusief 9% BTW.

Module 2: Startpakket zonder presentatiemeubel.

Wat krijg je?

Voor als je geen behoefte hebt aan een presentatiemeubel, of geen plek of je hebt zelf al een mooie manier van presenteren.
Verder krijg je hetzelfde als bij het totaalpakket, zoals hierboven beschreven. Dus een pakket producten om meteen het juiste assortiment compleet te hebben, de menukaart, ondersteunende communicatie-materialen en ons advies en hulp.

Hoe werkt dat?
Het pakket producten EN de communicatie-materialen worden geleverd via Quality Time. 

Kosten:
Betaal in twee termijnen! De totale prijs bedraagt € 250,- Betaal nu €125,- en ontvang in december een factuur van ons voor de overige 125,- euro. Beide betalingen zijn exclusief 9% BTW.

Menukaart, barkaarten en promotiematerialen

Wil je alleen de communicatie-materialen ontvangen en je assortiment aanvullen tot de optimale situatie? Dat kan! We regelen dan met jouw eigen grossier dat de ontbrekende producten aan jou geleverd worden. Via ons krijg je de communicatie-materialen. Daarmee kan je zelf zorgen voor een goede zichtbaarheid van je tussendoortjes-assortiment!

Meer weten of meteen aan de slag?
Belangstelling? Neem contact op met de Quality Time-coaches! Tel: 085-0290056. Doe mee, zet de eerste stap naar meer rendement uit je tussendoortjes-assortiment!
Quality Time ® 2021    Contact    Algemene voorwaarden    Juridisch    Privacyverklaring    Cookiebeleid