Slimme oplossing op het gebied van snacks en sauzen

 17-7-2020

Lees gauw verder.... wij hebben een complete oplossing op het gebied van snacks en sauzen!

Warme snacks zijn een hele belangrijke omzetbrenger voor zowel de sportkantine als verkooppunten in de recreatiebranche. Natuurlijk worden de frikandel en de kroket nog steeds veel gegeten, maar we zien ook een duidelijke behoefte aan wat meer bijzondere snacks.

Als je hier goed op inspeelt kan je meer rendement halen uit je snacks en sauzen! Door bijzondere snacks aan te bieden zal je meer verkopen aan meer (dus ook nieuwe) klanten!

HET JUISTE ASSORTIMENT + DE JUISTE PRESENTATIE = OPTIMAAL RENDEMENT & TEVREDEN KLANTEN

Slimme oplossingen, makkelijk geregeld.

Quality Time heeft in samenwerking met haar partners GoodLife Foods, Heinz en Wijko een aantal oplossingen ontwikkeld in elke outlet passen en die extra omzet en rendement opleveren! Ook fijn: we helpen en ontzorgen je bij elke stap.

Meer keus, meer rendement.
Door je bezoekers meer keus te bieden, zullen ze eerder – en vaker – iets bij je bestellen. Maar pas op: te veel keus kan betekenen dat je met onverkochte voorraad blijft zitten. En dat is slecht voor je rendement. Daarom hebben we een uitgekiend assortiment voor je samengesteld. Kies hieruit wat bij je past en wij maken de rest voor je in orde!

De klassiekers
Serveer je snacks? Dan moet je natuurlijk een frikandel en kroket op het menu hebben staan! En dit zijn wel hele lekkere!
- Beckers ambachtelijke frikandellen (40 x 85 gram)
- Beckers ambachtelijke kroketten (18 x 100 gram)

Luxe mini snacks
Samen eten is gezellig. Met deze luxe mini snacks bied je je bezoekers iets bijzonders om samen van te genieten. Drankje erbij?
- Beckers ambachtelijke bitterballen (50 x 35 gram)
- Mexicano mini (60 x 35 gram)
- Kipfilet krokantjes de luxe (60 x 25 gram)
- Indische balletjes (110 x 18 gram)

Specials
Dit moeten we eigenlijk “petit croquettes” noemen, zo speciaal en lekker zijn ze! Nieuw, verrassend en met vegetarische varianten. Dit is echt de perfecte borrelhap.
- Cas Culinair kroketjes (32 x 30 gram)
Smaken: Chorizo, Gamba, Groente, Red Curry,
Oesterzwammen, Oude kaas, Tom Kha Kai, Geitenkaas

Mexicano® Burger
Niet voor watjes! De favoriete ribsnack, nu als burger! Meer hamburgers verkopen? Voeg de Mexicano® Burger aan je assortiment toe!
- Mexicano® Burger (24 x 135 gram)

Sauzen
Bij een goede snack hoort goede saus! Met Heinz en Wijko serveer je altijd de beste saus. En met verschillende makkelijke serveermethoden maak je het jezelf en je bezoekers makkelijk!

Aan de slag voor meer rendement!

Bespreek samen met de Quality Time coach welke producten bij jou passen. Wij kunnen dan een doorleverorder bij jouw eigen grossier plaatsen of eventueel rechtstreeks leveren indien producten daar niet op voorraad zijn. En verder zorgen we natuurlijk voor alle presentatiematerialen!

Menukaart, barkaart en promotiematerialen
We zeggen niet voor niks altijd: zien is kopen! Laat je bezoekers zien wat je hebt en ze krijgen zin om iets lekkers te bestellen. Daarom hebben we fraaie communicatie-materialen ontwikkeld die jou helpen om zien is kopen eenvoudig in de praktijk te brengen.

Meer weten of meteen aan de slag?
Neem contact op met de Quality Time-coaches! Tel: 085-0290056. Doe mee, zet de eerste stap naar meer rendement uit je snacks assortiment!


Quality Time ® 2021    Contact    Algemene voorwaarden    Juridisch    Privacyverklaring    Cookiebeleid